Strømselskap er som musikk i dine ører

Det har kommet opp et strømselskap som både samarbeider og lager de beste vibber for deg. Det er selvfølgelig Tibber vi snakker om, og for en suksess gründerbedriften har vært. Bør du også vurdere å bytte?

For hva er det med Tibber strøm som får oss til å bejuble dem? Er den mer energirik, raskere, sterkere eller til og med grønnere? Svaret ligger kanskje i hvordan de har strukturert selskapet sitt. Litt som et blues band som skaper symbiose med sine ulike instrumenter.

Likheten mellom Tibber og blues

Vi vil ikke slippe dette faktumet mellom å tibre og spille blues. For å spille blues krever noen helt spesielle instrumenter. Vi tenker da på banjo, saksofon og munnspill. Med Tibber får man helt unike instrumenter som gjør at man faktisk kan redusere strømregningen betraktelig. Vi snakker om ladebokser, varmestyring og smarte hjem applikasjoner. Når man bruker Tibber riktig blir man en tibrer og får full effekt av systemet.

Jevn takt i musikk og flyt

Noe av det som karakteriserer bluesen er den jevne takten firefjerdedels takt. Vi tenker fort på vekselstrøm der like mye strøm går i begge retningene. Tibber sørger for at ditt hjem er fullt elektrifisert uten at det går på bekostning av takten.

Samtidig er blues mangfoldig og uten grenser, akkurat som Tibber. Du vil aldri gå tom for strøm til lys og oppvarming – og alle de enhetene du vil spille blues fra. Bli en “bluestibrer”, og du får det enklere i hverdagen.

Call and Response

Tibber er litt som blues fenomenet Call and Response. Når man ønsker seg noe, vil Tibber gi svaret man ønsker å høre. Spørsmål og svar går hånd i hånd. Det vil si at man får svar på de spørsmålene man stiller, og ikke noen helt andre. Med Tibber er alt automatisert. Dine kommandoer blir direkte besvart. Når hjemmet er helelektrisk, vet Tibber hva du trenger når du trenger det. Akkurat som en antifonisk sammensetning.

Kjøpt deg elbil? Bestill Tibber da vel

Vi er i ferd med å gjøre om måten vi forflytter oss på. Elbil, elsparkesykkel, elsykkel eller elmotorsykkel. Bevar klimaet og få billigere strømpris samtidig. Det er ingenting som lyder bedre i ørene dine. Bortsett fra blues kanskje?

Tibber integrerer ditt hjem direkte slik at du kan følge med på forbruk og priser. Applikasjonen deres får mye skryt for sin oversiktlighet som et noteark. Det er vel ingenting bedre enn ting som går av seg selv uten at du trenger å tenke. Slik at du kan lytte til blues når du selv vil!

Strømselskap er som musikk i dine ører
Scroll to top
zakra