Finansier din musikkarriere

Det å drive på med musikk krever å gjøre investeringer, for å komme seg til de neste stegene i bransjen. Noe av dette kan oppfylles med et praktisk kredittlån som kan være med på å finansiere det som er nødvendig for musikkarrieren din. Dette kan være investeringer i musikkinstrumenter, studio og innspillinger.

Økonomisk frihet

Kanskje har du en Bessie Smith eller Muddy Waters i deg som ikke kan vente med å blomstre i studioet. Et såkalt kredittlån funger som et kredittkort, men med høyere summer. Innvilgelse av slike lån gjør at du kan ta ut penger etter behov. Det eneste du trenger er å være myndig, ha en fast inntekt og norsk statsborgerskap. Dette kan bidra med en større økonomisk frihet til å brukes på for eksempel en innspilling. Slike lån kan som regel refinansieres både med eller uten sikkerhet. En refinansiering av lånet kan gi en bedre oversikt over egen økonomi.

Styr nedbetalingen selv

Nedbetalingen kan bestemmes selv. Du kan velge mellom å tilbakebetale med en gang eller vente til du eventuelt har muligheten til å betale. Renten vil belastes av rammelånet som brukes. Et godt tips er å betale ned slike lån raskest mulig. Dersom du har flere lån, anbefales det å gå for en refinansiering.

Finansier din musikkarriere
Scroll to top
zakra