Ta med Skruf Snus på blues-festivalen!

Skal du på blues-festival til neste sommer? Det kommer garantert til å bli et yrende liv på neste festivalsommer etter at landet har vært nedstengt så lenge grunnet koronapandemien og at så mange arrangementer ble avlyst. Artistene står nærmest i kø for å få spille og underholde folk igjen og arrangørene der med. Musikk er viktig for oss folk og festivaler byr på mange spennende ting. Ikke bare musikken, men også reisen og det å få treffe nye mennesker, få nye venner og sosialisere. Dette er viktig for både kropp og sjel og skaper minner som du vil ta med deg gjennom resten av livet. Hvis du er en røyker vet du nok at det er begrenset hvor man kan røyke etter den nye røykeloven tredde i kraft.

Fra tobakk til skruf snus

Bruker du derimot skruf snus, er det ingenting som tilsier at du ikke kan bruke det hvor som helt og når som helst. Kanskje du vurderer å slutte helt å røyke? Da kan det åå gå over til skruf snus være en god ide.Snus.com forhandler alle de beste og ferskeste typer snus og tilbyr et omfattende utvalg av produkter.

Røykeslutt

For deg som prøver å slutte å røyke er dette er som kjent ingen enkel affære og hvis du slutter kontant er sjansen for at du får en sprekk stor. Hvis du erimot kutter ned mengden sigaretter per dag og heller kompenserer med en pris skruf snus, vil du likevel få i deg nikotinen som jo er det avhengighetsskapende stoffet. Men samtidig sparer du lungene for røyk. Du vil da raskt merke at kondisjonen din vil bli bedre og du vil bli kvittrøykhosten. Det ideelle ville selvsagt være å verken røyke eller bruke snus, men det er jo enklere sagt enn gjort. Så derfor kan snus være en god ide for deg.

Snus.com med et omfattende utvalg skruf snus

Snus.com tilbyr et omfattende sortiment av de fleste typer snus med ulike smaksvarianter. Her finner du både porsjonssnus, hvit snus, løssnus, nikotinfri snus og, ja, du kan faktisk sette sammen din egen snus! Da velger du enkelt hvor mye vann og salt den skal inneholde og kan eksperimentere deg frem til den smaken som du liker best.

Som du ser tilbyr Snus.no massevis av forskjellige typer snus og smaker. Skruf snus er likevel den mest solgte og mest populære typen snus. Snus.no tilbyr hele 20 forskjellige varianter av denne typen snus. Den aller mest solgte er Skruf Slim Fresh. Firmaet tilbyr også et stort utvalg av kategorien Skruf Super White-kategorien. En av klassikerne her er snusen Super White Fresh som byr på en herlig frisk smak. Denne typen snus inneholder ikke så mye tobakk som de andre typene og renner mindre.

Blues i Norge

Ta med Skruf Snus på blues-festivalen!
Scroll to top
zakra