Norsk blues på Royal Albert Hall

I november 2019 skal norske bluesartister innta selveste Royal Albert Hall i London. Å få spille her er ikke mange artister forunt, og fra Norge er det blant andre legendene Knut Reiersrud, Vidar Busk, Kid Andersen og Amund Maarud som inntar scenen. Det er artister fra det lille plateselskapet Blue Mood som publikumet i London vil bli eksponert for, og hele arrangementet er en feiring av norsk blues.

Det er entusiasten Eric Malling fra Blue Moods som har tatt initiativet til dette. På et eller annet vis klarte han å selge inn ideen om at norske bluesartister kommer til å gjøre furore på selveste Royal Albert Hall. Dagen før dagen blir det et bluesshow på Subterania, hvor publikum også vil få oppleve kremen av norske bluesmusikere. Denne er det Norsk Blues Union som står bak.

I skrivende stund er november noen måneder unna, men det er ingen tvil om at norske bluesartister og fans ser fram mot denne eventen. Kanskje vil London-publikumet undre seg over hva en norsk bluesgjeng gjør på Royal Albert Hall, men det skulle bare mangle at en samlet, ivrig og dyktig gjeng med reisevillige norske bluesmusikere fikk boltre seg i det store utlandet.

Norsk blues på Royal Albert Hall
Scroll to top
zakra