Blues in Hell

Tettstedet Hell i Stjørdalen kommune er kanskje mest kjent for sitt artige navn, som særlig utenlandske turister humrer over. Skiltet som opplyser om at du nå har ankommet Hell, er dog ikke Hells eneste attraksjon. Blues in Hell har ikke bare det råeste festivalnavnet noensinne, men er også en av de bedre mindre bluesfestivalene der ute. Dette har den fått utmerkelser for.

Her har navn som Bernie Marsden, Magic Slim & The Teardrops og The Jeff Healy Band opptrådt. Som regel opptrer også de største navnene innen norsk blues her også. Festivalen går av stabelen i september hvert år i fire dager, og er å anbefale dersom en noe mindre festival høres fristende ut. Husk at mindre på ingen måte betyr dårligere, ettersom mange av landets beste artister spiller her så vel som på de større festivalene.

Scandic Hotell ved Trondheim Lufthavn, Værnes fungerer som festivalhotell, noe tilreisende bør merke seg. Her spilles det også blues fra fire scener under festivaldagene. Her kan du oppleve førsteklasses blues, og god mat og drikke. Nå finnes det også uteservering på stedet. På Hell er alt tilrettelagt for god stemning og fantastisk bluesmusikk.

Blues in Hell
Scroll to top
zakra