Lyst på blues gitar? Slik finansierer du den!

Digger du blues? Kanskje du spiller gitar selv eller ønsker å gå til anskaffelse av en skikkelig flott blues gitar. Det er noe spesielt med denne musikkformen. Den kan uttrykke sorg og lengsel, såvel som glede og aggresjon på sin helt særegne måte.

Bluesmusikkens særegne blåfølelse

Se på artister som BB King eller Johnny Winter, for eksempel. Men slike instrumenter er alt annet enn billige. Og det kan ta lang tid å spare opp nok penger til å bli den glade eier av en Gibson eller Rickenbecker blues gitar. Men det finnes en løsning på problemet. Du kan nemlig finansiere kjøpet ved å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet, og det beste av alt er at du kan ha pengene på konto den samme dagen! I denne artikkelen viser vi deg hva som kreves av deg for å få et forbrukslån uten sikkerhet.

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Dette er enkelt og greit et lån som du kan søke om på nettet fra de mange låneselskapene som finnes der. Det stilles altså ingen krav om sikkerhet, du trenger ikke ta pant i lånet fra dine eiendeler som bolig, bil, båt eller annet. Fordelene er mange. Ulempen med https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ uten sikkerhet er at denne typen lån er noe dyrere enn et ordinært forbrukslån som du kan ta opp i banken. Dette er fordi låneselskapet ikke har noen garanti for at du vil betale tilbake lånet i sin helhet innen avtalt tid. Overholder du avdragene og har ryddig privatøkonomi kan dette derimot vært en meget bra løsningen når du trenger penger kjapt, enten det er til en blues gitar eller hvis f.eks. kjøleskapet eller bilen din ryker.

Hva kreves for å få et forbrukslån uten sikkerhet?

De ulike låneselskapene på nettet stiller ulike krav til lånetaker for å få innvilget lånesøknaden. Det er likevel noen felles krav som er:

• Du må være myndig av alder

• Du må ha en fast inntekt og ryddig privatøkonomi

• Hvis du har betalingsanmerkninger eller aktive innkassosaker får du neppe et slikt lån. Da bør du heller først bli kvitt disse før du søker

• Du må ha bodd innenfor norges grenser i minst 3 år

Dette er de kravene som er felles for dem alle. Noen låneselskaper kan stille andre krav. Og det finnes faktisk noen låneselskaper som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet selv om man har betalingsanmerkning. Disse dekker vi imidlertid ikke i denne artikkelen.

Ta en titt på noen av lånetilbyderne som du finner her på Nettavisen og sammenlign prisene og velg det lånet som passer best for deg og din privatøkonomi.

Lyst på blues gitar? Slik finansierer du den!
Scroll to top
zakra