Innrede et rom for Blues

Når blues har kommet så er det vanskelig å bli kvitt den. Musikken stikker dypere i oss enn vi aner, og gir oss gode følelser. Det er mange i dag som tar musikksjangeren sin på alvor, og skaper seg et hjem som speiler smaken. Det er jo egentlig det vi gjør ellers også, for å være et sted man føler seg vel og helt hjemme.

Er favoritten Blues, så tenker du kanskje direkte på banjo og Wayfarer briller under en svart smalbremmet filthatt. Men det kan også være interiør i et hus. Møbler kan være av den gamle gode sorten, mens rekvisitter som grammofonplate og kondensator-mikrofon-stativ i hjørnet passer helt til Blues imaget.

Interiør som sier Blues

Veggene er ditt første alibi, og her skal du plante bilder av dine Blues-helter i svarte tynne rammer. Tapetene kan du finne på Familietapeter.no, for her har de virkelig mye å by på for den musikkglade entusiast.

VIntage tapeter

Vintage er ekte vare og akkurat slik som det var tilbake når Etta James og Ray Charles svingte tubaen. Vintage av Rosenvinge, Lille Karolina og Kløver er slik at du kan føle nærværet av Blues. Vintage og retro for den saks skyld kan både gi ekte vare og replika av tapetene.

Countrytapet

For mange er country og Blues nært beslektet, og faktisk er mange av musikerne delaktige i begge to. Country i denne forstand handler også om blomstrede tapeter som vekker landlige følelser. Se for deg å sitte ved et gjerde på åkeren på en stekende varm sommerdag og klunke på gitaren.

50-talls tapeter

Det er ikke noe mer Blues enn 50-tallet. Vi fikk den elektriske Blues som pumpet ut gjennom Tandberg fra byer som Chicago og Main. Howlin Wolf og Muddy Waters i sin Mississippi aktige Blues. uansett tiår, Blues har alltid eksistert og vil alltid eksistere.

Kule tapeter

Kule tapeter er noe som minner oss om Blues. Det kan være tapeter med tegneserier av typen Archie, Blondie og Tex Willer! Tapeter som forteller oss noe om den amerikanske kulturen og av og til ukulturen. De passer utmerket til et hjem med Blues i veggene.

Tapet med Am-Car

Det er ikke noe som taler til Blues enn en skikkelig 1974 Dodge Monaco fra filmen The Bluesbrothers. Hvorfor ikke klistre opp dem på veggene i stua, badet og på kjøkkenet. Tapeter med biler generelt gir oss frihetsfølelsen med vind i håret. Et av mange fordeler med kabriolet og Blues.

Innrede et rom for Blues
Scroll to top
zakra