5 ting som kan booste din Blues karriere

5 ting som kan booste Blues karrieren er tema for denne artikkelen. Her skal vi ta deg med innom hvordan du fronter gruppen utad, hvilke klær som passer best også videre. Kanskje du skal anskaffe deg en banjo eller en skikkelig cowboyhatt?

Hele poenget er å ha det morsomt og være glad, da kan man nå ut til mange flere. Folk følger nemlig godt med på alt det du foretar deg, uten at du merker det selv. Det er viktig hva du gjør slik at de skal kunne sette pengene sine på deg, og gi deg et løft i musikkarrieren din.

1.Skap deg en identitet

Blues artister har sin egen identitet. Men det er ikke fordi de er sånn på privaten. Noen velger en hockeysveis, men andre velger brystimplantater for å se bra ut. Slike brystimplantater har en generasjons-garanti og er skreddersydde for identiteten din.

2.Ha en dings

Dingser er alltid gode å ha, men også på scenen. Se på Hank Von Mannen som alltid gikk rundt på scenen med en gullbelagt stokk. For en blues artist er det viktig at publikum kjenner deg igjen på noe, for eksempel en papegøye på skulderen eller en apekatt som holder seg fast på foten. Uansett hva det er, velg en dings du blir gjenkjent for.

3.Øv på uttrykket ditt

En bluesartist har som regel en helt særegen stemmeprakt. Med den kan man komme langt, men er man for beskjeden, slik man heller ikke lagt merket til. Det er viktig med stemmeprakt, så også for bluesartister. Men bluesartister synger ikke i falsett, det sier hvert fall ikke den uskrevne regelen.

4.Kle deg riktig

Er det blues du skal bli kjent for, så ikke velg en rosa blazer og rutete bukse. Her må man velge de tradisjonelle plaggene fra bluesens historie. Men de kan være elleville, så lenge folk føler bluesen trenger gjennom. Blues og bluse kan gå sammen, men her vil vi også ta med ting som boots, denim, cowboyhatt og kort skjerf, evt. tørkle som du knyter rundt halsen. Identiteten din får et skikkelig boost om du gjør det.

5.Husk sveisen

Nå som vi har sett på brystimplantater, dingser og stemmeprakt, så må vi snakket om håret. Sveisen din er alltid viktig. Ikke ha en kjedelig sidesveis, men blås opp håret litt. Stor afrosveis vil alltis slå an, selv om du ikke har rett opphav.

5 ting som kan booste din Blues karriere
Scroll to top
zakra